ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Не е задължително да се регистрирате. Може да правите оръчки и като нерегистриран потребител. НО за да се възползвате от всички функции на RECOLOREZZO.COM, е необходимо да създадете ваш акаунт в сайта. Процесът на регистрация е прост и изисква само основна лична информация, телефонен номер, пощенски адрес и адрес за доставка където да доставим поръчките ви.

Можете да се регистрирате, преди да започнете да търсите продукти в нашия сайт. В горния десен ъгъл на www.recolorezzo.com кликнете върху бутона „Създай нов профил“, след което ще бъдете упътени, къде да въведете личните си данни.

След като се регистрирате, можете да добавите желаните продукти към кошницата ви. Когато сте готови да направите поръчката си, отидете на страницата с кошницата и ще можете да видите цялото й съдържание. Ако не сте влезли в профила си, ще бъдете помолени да го направите, преди да завършите поръчката си.

Регистрационният формуляр се попълва веднъж и трябва само да влезете в профила си.

За въпроси, можете да се свържете с нас на електронна поща: office@recolorezzo.com или на телефон +359 87 707 3303

Продуктите закупени от RECOLOREZZO.COM ще бъдат доставени до Вас в рамките на 1-3 работни дни. Работим с куриерска фирма ЕКОНТ. Доставката за поръчки над 100 лева е безплатна. В случаи на големи намаления или промоции е възможно някои доставки да бъдат забавени до 10 работни дни.

Продуктите предлагани на Recolorezzo.com могат да бъдат платени по два начина:

1.В брой при доставка на служителите на куриерската компания.

2.Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата „Наложен платеж“ с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.

2.Чрез банков трансфер – може да направите платежно нареждане към сметката на RECOLOREZZO.COM. След получаване на плащането, поръчката Ви ще бъде обработена и избратена. 

*RECOLOREZZO.COM не съхранява данни за банкови карти!