Декоративен светещ камък

Как декоративното осветление влияе на настроението ни?

Да, декоративното осветление влияе на настроението. Декоративните камъни на Recolorezzo Decolight Stone, които пропускват светлината, могат да допринесат за общата нагласа в зависимост от приложението им. Преди да изберете вашия камък, трябва да изясните какъв ефект искате да постигнете – официална работна среда или пък по-разпускаща атмосфера в любимото помещение като банята.

Хладното, по към синята гама осветление, е по-предразполагащо към фокусиране и ободряване, докато топлото жълто създава релаксираща и уютна атмосфера. По-нестандартните тонове на осветлението може да ни направят и по-раздразнителни, например червените нюанси. Зелените вариации правят обстановката по-жизнена, а лилавите по-сънлива.

Едно е сигурно, че природните цветове влияят благополучно на емоционалното ни състояние, а светлината, която нежно се просмуква по стените на камъка, повдига нивата ни на серотонин. 

Ако искате и вие да разчупите обстановката и да подобрите настроението си, то нашият екип е на разположение! Свържете се с нас, кликнете тук. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *