Интериор

Минимализъм в интериора

Понякога малкото е много, а именно минимализмът може да се окаже по-добрата опция, когато избираме в какъв стил ще направим детската стая, а защо не и хола? Достатъчно е само да се използват правилните мазилки и бои, за да изглежда уютно. Покажете своята креативна черта не толкова в избора на украсящи предмети, а по-скоро в дизайна на стените си. 

Минимализмът се характеризира с поставянето само на нужни предмети, изчистени орнаменти, както и голям простор. Слънчевата светлина прави атмосферата по-приветлива и така помещенията не са стериално изчистени. Имат стил!  

Цветовете, които най-често се избират както за стените, така и за мебелировката и уредите, са бежовото, белият и нюансите на сивото. Чрез тази гама апартаментът става просторен и изчистен. Също така като избягваме излишното количество предмети, помещенията са по-функционални. Детайлите се открояват, затова можете да се развихрите с мазилките Recolorezzo  за постигане на креативен резултат. 

Например много подходящи са Recolorezzo Silk, цвят Ice Creamy, Recolorezzo Galaxy Fine или цвят Light Grey. Разбира се, имаме още много предложения, затова, ако имате интерес, може да се свържете се с нас, кликнете тук.

Оригинална идея е също да има акцент от декоративния светещ камък Decolight за разчупване на атмосферата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *