Боядисване

Модерни декоративни стилове на боядисване

С декоративни бои можете да подражавате на външния вид на някои материали, които са много по-скъпи. В зависимост от креативността на всеки човек можете да създадете една или друга атмосфера, за да обновите пространството и да го накарате да се откроява от останалите стаи. Можете да се спрете на по-традиционна декорация или на такава, която разчупва всичко утвърдено и въздейства от пръв поглед.

Всичко е въпрос на мода или не. Ясно е, че с тази декоративна техника бързо могат да се постигнат големи промени. По-долу ще анализираме най-популярните стилове в интериорната декорация. От най-класическите до най-модерните.

Класически или скандинавски стил

Класиката не трябва да противоречи на авангарда. Всъщност минималистичната или скандинавска повлияна декорация е една от най-популярните тенденции. Да изберете светли цветове като бяло или бежово за стените и да го комбинирате с дървени мебели или паркет винаги е елегантно.

Класическите и скандинавските стилове се определят от меки и еднакви покрития, избягвайки екстравагантността на всяка цена. Елегантна, вечна и удобна атмосфера, която се постига много лесно с декоративна боя за стени.

Може да прочете също и темата ни за:

Mетоди за нанасяне на цветни бои.

Градиентен стил за акцентна стена

Градиентният стил е особен начин за боядисване на стени, защото визуално изглеждат така, сякаш са оставени наполовина. Техника, при която обикновено се използват различни нюанси на един и същи цвят и ефектът е ефектен. Това е един от любимите стилове за постигане на така наречената акцентна стена, която да се откроява от останалите.

Стената, която ще бъде боядисана, трябва да бъде разделена на три части. Първо боядисайте цялата повърхност с най-светлия цвят. След това използвайте цвета между тях, докато стигнете до линията, която сте начертали. С помощта на четка, докато боята е още мокра, смесете линията или границата. След това боядисайте долната част на линията с по-тъмен нюанс и, както преди, смесете краищата с четка, докато линиите вече не се виждат.

Винтидж стил

Винтидж стилът е един от най-популярните и привличащи окото начини да добавите характер към пространството. И един от най-достъпните варианти за постигане на това е обновяването на стената с декоративна боя, която предлага това покритие. Кафявите са най-често срещаните цветове за този вид боя, с които бързо се постига естествен ефект на състаряване на стените. Естествено като самия живот.

Recolorezzo, производител/търговец на качествени декоративни покрития

Повече от XX години разработваме/предоставяме различни видове покрития. Сред тях ние произвеждаме различни качествени декоративни бои за подове и стени в зависимост от покритието, което търсите. Посетете нашия уебсайт и открийте предимствата на всяка от опциите, които предлагаме на професионалистите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *