Интериор

Оживяване на стените чрез картини

Понякога избирането на декорация в любимите ви помещения е трудна задача, но изключително важна. Ето няколко причини защо да изберете да украсите с картини вашия дом:  

  1. Придават допълнителен цвят и стил на стените. Изборът на перфектната картина трябва да бъде съчетан с цветовете на интериора и да е в унисон с вашия стил. Неподходящата картина може да има обратен ефект и да не отговаря на целите ви. 
  2. Пространството се запълва и става по-уютно. 
  3. Ще черпите по-голямо вдъхновение за личните ви интереси. Доказано е, че изкуството разширява кръгозора ни и по-лесно разширява творческата натура.

Ние от Recolorezzo избрахме да създадем нова линия в изкуството – картини, нарисувани с нашите декоративни бои и мазилки. Имахме честта да работим заедно с Константина Живова INLY по съвместната ни изложба “Свободата да твориш”. Най-хубавата част от проекта ни е, че има своята малка мисия, която се надяваме да зарадва големи сърца – парите от продадените картини ще бъдат дарени на деца, които не могат да си позволят материали за рисуване. 

Ако искате едновременно да имате нестандартна картина в дома си като декорация на стените ви и да участвате в добра кауза, то тогава ще се радваме да се свържете с нас на телефон: +359 87 707 3303. Нека всички имаме свободата да творим! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *