Декоративни мазилки

Релефната мазилка като перфектна декорация

Не обичате скучните еднотипни стени? Искате да разнообразите дома си с нетипична декорация? Или имате стени, които не са в идеалния си вид и имат нужда от малко цвят и креативност, за да се превърнат несъвършенствата в съвършенства?
Екипът на Recolorezzo има отговори на вашите въпроси! Релефната мазилка е перфектната декорация за вашия дом! Предлагаме ви две декоративни мазилки, които ще придадат живот и стил на стените ви.

Първото ни предложение е Recolorezzo Smart, благодарение на гъвкавостта на тази мазилка могат да се постигнат многообразни видове текстури с помощта на различни инструменти. Може да разгледате още предимства на Recolorezzo Smart  тук. 

Другото ни предложение е Recolorezzo Smart Fine. Има естествен вид на бетон, благодарение на специалните смоли в състава й, а ако искате да научите повече как се нанася и какви чудеса може да сътворите с нея, кликнете тук. 

Ако имате нужда от допълнителна консултация, нашият екип е на разположение! Свържете се с нас, обадете са на телефон 087 707 3303.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *